Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Embracer Group δεν πούλησε τελικά τη 4A Games και τη Zen Studios

*
Η Embracer Group ανακοίνωσε ότι θα κρατήσει τελικά στο δυναμικό της τη 4A Games, developer της σειράς Metro και τη Zen Studios, η οποία βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία των Pinball games. Τα δύο studios είχαν αρχικά συμπεριληφθεί ως επιλογή στην προτεινόμενη πώληση της Saber Interactive ύψους $247 εκατομμυρίων, όμως η Embracer Group έκανε γνωστό ότι η συμφωνία ολοκληρώθηκε χωρίς αυτές τις ομάδες ανάπτυξης. Μάλιστα η 4A Games ετοιμάζει τη στιγμή αυτή δύο νέους τίτλους AAA.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής και πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε τις μεγάλες ομάδες και τα περιουσιακά στοιχεία της 4A Games και της Zen Studios να παραμένουν στην Embracer», σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Embracer, Lars Wingefors.


«Θα αποτελέσουν σημαντικά δομικά στοιχεία στο συνεχιζόμενο ταξίδι μας. Η 4A Games έχει επί του παρόντος υπό ανάπτυξη δύο τίτλους AAA τους οποίους περιμένουμε με ανυπομονησία να ανακοινώσουμε».

«Θα ήθελα επίσης να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω τον [ιδρυτή της Saber] Matthew Karch για τη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια και ταυτόχρονα να συγχαρώ την ομάδα της Saber για την επιτυχημένη κυκλοφορία του εμβληματικού Warhammer 40.000: Space Marine 2, που θα αποτελέσει μια καλή αρχή για τη νέα τους δομή». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*