Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Embracer Group απέλυσε 4857 υπαλλήλους, έκλεισε 36 στούντιο και ακύρωσε 74 games σε ένα χρόνο!

*
Τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της Embracer Group αποκάλυψαν ένα πολύ άσχημο ρεκόρ για την εταιρεία στον τελευταίο χρόνο. Στην προσπάθεια να μειώσει τα κόστη της και να παραμείνει στο πλάνο, ο οργανισμός ακύρωσε 74 games, μείωσε το εργατικό της δυναμική κατά 4587 υπαλλήλους και έκλεισε 36 στούντιο.

Στην αναφορά που δημοσιεύτηκε, ο CEO Lars Wingefors δήλωσε πως η εταιρεία θα εστιάσει πλέον περισσότερο στα πιο εμπορικά franchises της και θα προσέξει περισσότερο στο ποια games θα επιλέξει να χρηματοδοτήσει για το μέλλον.


Μάλιστα, η έμφαση θα δοθεί στα «μεγάλα» games, μιας και αυτά μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο σε επίπεδο εσόδων και τζίρου τα επόμενα χρόνια, ενώ είναι και λιγότερο ρισκαδόρικα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*