Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Embracer ακύρωσε πέρσι ένα sequel του Red Faction

*
Φαίνεται πως πέρσι ετοιμαζόταν ένα sequel του Red Faction game, το οποίο όμως δεν βγήκε ποτέ, αφού η Embracer το ακύρωσε. Σύμφωνα με άρθρο του Rock Paper Shotgun, η Embracer είχε στα χέρια της ένα visual prototype του sequel το 2023 με την Fishlabs να εργάζεται πάνω σε αυτό και να το προχωράει με την κωδική ονομασία Project White.

Το παιχνίδι θα ήταν συνέχεια του Red Faction: Guerilla που κυκλοφόρησε το 2009 και είχε πάει στην «μαμά» εταιρεία Plaion για τις τελευταίες εγκρίσεις πριν προχωρήσει. Η τελευταία φορά που πήγε για έγκριση το project ήταν τον Νοέμβριο του 2023 και το διοικητικό συμβούλιο έφυγε με ανάμεικτα συναισθήματα από την συνάντηση.


Μετά την ακύρωση, η διοίκηση της Fishlabs ενημερώθηκε να απολύσει σχεδόν οποιονδήποτε δεν ήταν συνδεδεμένος με κάποιο ενεργό game project. Το sequel αυτό φαίνται πως θα μας έστελνε 100 χρόνια μετά τα γεγονότα του προηγούμενου, σε έναν εντελώς διαφορετικό χάρτη του κόσμου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*