Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Embark Studios παραδέχεται πως το The Finals περιέχει ηχογραφημένες φωνές και AI μέσω text-to-speech

*
Η Embark Studios, δημιουργός του The Finals, αναφέρει πως χρησιμοποιεί ηχογραφήσεις και ήχο που δημιουργήθηκε από AI μέσω text-to-speech. Όπως αναφέρει το IGN, αυτή είναι η απάντηση στις κριτικές που έλαβε η εταιρία από άλλους developers και από ηθοποιούς για την χρήση AI στο επερχόμενο shooter.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρίας αναφέρει: "Χρησιμοποιήσαμε και ηχογραφήσεις και ήχο που έχει παραχθεί από TTS Tools στα παιχνίδια μας, ανάλογα το context. Μερικές φορές το να ηχογραφούμε τις σκηνές όπου οι ηθοποιοί είναι μαζί - κάτι που δημιουργεί χημεία - είναι κάτι που δίνει ένα βάθος στους κόσμους των παιχνιδιών μας που δεν μπορεί να το προσφέρει η τεχνολογία".


Τέλος, η Embark Studios δηλώνει πως η δημιουργία παιχνιδιών χωρίς ηθοποιούς δεν είναι ο τελικός σκοπός.

Εν τω μεταξύ, ένα αντικείμενο συζήτησης της SAG-AFTRA είναι η προστασία κατά της μη διευθετημένης χρήσης AI σε παιχνίδια. Το Σεπτέμβριο, οι συζητήσεις ανάμεσα στην ένωση και 10 εταιρίες gaming δεν έφεραν θετικά αποτελέσματα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*