Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Double Eleven ανακοινώσε το Blindfire σε έκδοση Early Access (trailer)

Κατά την διάρκεια του Xbox Partner Preview, η Double Eleven ανακοίνωσε το Blindfire, ένα ολοκαίνουργιο first-person arena shooter οπού κυριαρχεί το σκοτάδι, και οπού οι παίχτες θα αναγκαστούν να βασιστούν στις ικανότητες και αισθήσεις τους για να κατατροπώσουν τους αντίπαλους τους.

Το παιχνίδι, το οποίο βρίσκεται σε Early Access αυτή την στιγμή για Xbox Series X, Xbox Series S και PC, περιλαμβάνει ένα main mode 8 παιχτών, το Bodycount, το οποίο μπορεί να παιχτεί ως Free-For-All, και ομαδικώς.


Το gameplay αναγκάζει τους παίχτες να εκμεταλλευτούν το περιβάλλον, μέσω του echo mechanic, το οποίο τους επιτρέπει να δουν τις σκιές αντικειμένων, καθώς και την τελευταία τοποθεσία των εχθρών τους μέσω ability.

Όσον αφορά τα loadouts, όλοι θα ξεκινάνε με τα ιδιά όπλα και ability στο Early Access για την ώρα, με περισσότερα διαθέσιμα στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*