Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η δημιουργός του Helldivers 2 ονειρεύεται να γίνει η νέα From Software

*
Ο πρώην CEO και νυν chief creative officer της δημιουργού του Helldivers 2, Johan Pilestedt δηλώνει πως ονειρεύεται το studio να φτάσει στο επίπεδο της Blizzard ή From Software, παραμένοντας ανεξάρτητο. “Είμαστε υπερήφανοι για την ανεξαρτησία μας ως studio", τόνισε ο Pilestedt σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gamesindustry.biz.

"Πρέπει να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά δεν υπάρχει τίποτα στα σχέδια όπου θέλουμε να αποκτηθούμε από κάποιον», είπε. "Θέλω να δω πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Και φέρνοντας τον [νέο CEO] Shams [Jorjani], έχουμε μια καλή δυνατότητα να συνειδητοποιήσουμε αυτό το μέλλον να μετατραπούμε στην επόμενη From Software ή Blizzard".


"Ο στόχος του studio είναι να φτιάξει πραγματικά υπέροχα co-op games", είπε ο Jorjani. "Θέλουμε πραγματικά να μετατρέψουμε την Arrowhead σε ένα εμβληματικό studio, όπου οι άνθρωποι που θέλουν να δημιουργούν αυτού του είδους τα παιχνίδια να λένε στον εαυτό τους: "Θέλω να δουλέψω στην Arrowhead". Όταν μεγαλώναμε, θέλαμε πολύ να δουλέψουμε στη Blizzard, ήταν ένα από τα μέρη που έπρεπε να δουλέψουμε. Νομίζω ότι η Arrowhead έχει τη δυνατότητα να γίνει αυτό".

"Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε μια εταιρεία 500 ατόμων. Στην πραγματικότητα, μια εταιρεία 500 ατόμων είναι αρκετά επώδυνη από πολλές απόψεις. Θα δούμε την ανάπτυξη, αλλά την ανάπτυξη ως μέσο επίτευξης σκοπών, όχι ως αυτοσκοπό. Δεν έχουμε σχέδια για μετάβαση σε δημόσιο οργανισμό. Τίποτα από αυτές τις γελοιότητες. Μετρημένη ανάπτυξη που μας επιτρέπει να κάνουμε καταπληκτικά παιχνίδια και να είμαστε ένα σωστό εργασιακό μέρος". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*