Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt εξηγεί τους λόγους για την επανεκκίνηση της ανάπτυξης του Witcher game Project Sirius

*
Ο CFO της CD Projekt, Piotr Nielubowicz, μίλησε για το Witcher game Project Sirius και για την απόφαση της εταιρείας να ξεκινήσει την ανάπτυξή του από την αρχή, μήνες μετά την ανακοίνωσή του.

Στο πλαίσιο συζήτησης σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα της CD Projekt για το 2022, ο Nielubowicz παραδέχτηκε στους επενδυτές της πως το γεγονός ότι ένα project χρειάζεται επαναξιολόγηση, δεν ακούγεται καθόλου θετικό. Όμως, προκειμένου η εταιρεία να συνεχίσει να είναι καινοτόμα, θα πρέπει να πειραματίζεται και να είναι αρκετά γενναία ώστε να δοκιμάζει καινούργια μονοπάτια. Ειδικά στην προκειμένη, που πρόκειται για τίτλο με διαφορετικό design σε σχέση με τους υπόλοιπους τίτλους της και που αναπτύσσεται από το νέο στούντιο της εταιρείας.

Την ανάπτυξη του Project Sirius έχει αναλάβει η The Molasses Flood, το στούντιο πίσω από το Flame in the Flood. Η CD Projekt ανακοίνωσε την εξαγορά της μέσα στο 2021.


Ο Nielubowicz συνέχισε λέγοντας πως είναι καλύτερα να σταματήσουν τα έξοδα όσο είναι νωρίς, προτού προχωρήσει η ανάπτυξη του τίτλου σε μεγάλο βαθμό και με τρόπο που δεν ικανοποιεί τη CD Projekt. Κατέληξε δηλώνοντας πως η απόφαση για την επανεκκίνηση του Project Sirius ήταν δύσκολη, αλλά αναμφίβολα η σωστή, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της εταιρείας, αλλά και του κοινού.

Το Project Sirius ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2022 ως ένας νέος τίτλος στο σύμπαν του The Witcher, που θα περιέχει και multiplayer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*