Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt απαντάει στα σενάρια περί εξαγοράς της από τη Sony

*
Ο CEO της CD Projekt έβαλε τέλος στις φήμες περί εξαγοράς της από τη Sony. Το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε, ένας leaker που συνήθως δημοσιεύει πληροφορίες για περιεχόμενο του Destiny, ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τα σχέδια που είχε η Sony να αποκτήσει τον εκδότη των Witcher και Cyberpunk 2077 και να τον κάνει μέρος της Sony Interactive Entertainment. Όμως κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τα οικονομικά πεπραγμένα της CD Projekt το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ο Adam Kiciński τόνισε ότι οι φήμες ήταν αναληθείς.

"Τίποτα δεν έχει αλλάξει από πλευράς μας", είπε ο Kiciński.


"Επομένως, μπορώ να επαναλάβω αυτό που λέμε όλα αυτά τα χρόνια – η CD Projekt δεν είναι προς πώληση".

"Θέλουμε να παραμείνουμε ανεξάρτητοι. Έχουμε, πιστεύω, μια εξαιρετική στρατηγική. Δεν είναι εύκολο να την υλοποιήσουμε, σίγουρα, αλλά είναι πολύ συναρπαστικό να ακολουθούμε το δικό μας μονοπάτι. Οπότε είναι ξεκάθαρα μια φήμη".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*