Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bungie προχωράει σε δεκάδες απολύσεις και μεγαλώνει την εξάρτησή της από την PlayStation Studios

*
Η Bungie ανακοίνωσε ότι θα απολύσει 220 υπαλλήλους της, δηλαδή περίπου το 17% του ανθρώπινου δυναμικού της. Σε επιστολή της η δημιουργός του Destiny επικαλείται το όλο και πιο υψηλό κόστος ανάπτυξης και τις εξελίξεις στον χώρο της βιομηχανίας, για να δικαιολογήσει αυτό που αποκαλεί ως τις πλέον δύσκολες αλλαγές που έπρεπε να κάνει στην πορεία της ως τώρα. Στην ίδια επιστολή ανακοίνωσε δύο μεγάλες αλλαγές στη δομή της.

«Πρώτον, εμβαθύνουμε την ενσωμάτωσή μας στη Sony Interactive Entertainment, εργαζόμαστε για να ενσωματώσουμε 155 από τους ρόλους μας, περίπου το 12%, στη SIE τα επόμενα τρίμηνα», έγραψε ο Pete Parsons, Διευθύνων Σύμβουλος της Bungie.


«Η SIE έχει δουλέψει ακούραστα μαζί μας για να προσδιορίσει ρόλους για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους μας, επιτρέποντάς μας μαζί να κρατήσουμε ένα μεγάλο αριθμό ταλέντων που διαφορετικά θα είχαν επηρεαστεί από τη μείωση του δυναμικού».

Η επιστολή ανήγγειλε επίσης ότι το στούντιο εργάζεται σε ένα νέο παιχνίδι δράσης επιστημονικής φαντασίας για λογαριασμό των PlayStation Studios.

«Δεύτερον, εργαζόμαστε με την ηγεσία των PlayStation Studios για να αναπτύξουμε ένα νέο project – ένα παιχνίδι δράσης που διαδραματίζεται σε ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν επιστήμης και φαντασίας – δημιουργώντας μια νέα ομάδα εντός των PlayStation Studios για να συνεχίσει την πολλά υποσχόμενη ανάπτυξή του”.

«Για όλους όσους επηρεάζονται από αυτή τη μείωση των θέσεων εργασία, θα προσφέρουμε ένα γενναιόδωρο πακέτο αποχώρησης, που περιλαμβάνει αποζημίωση, μπόνους και υγειονομική κάλυψη», αναφέρεται στην επιστολή.

Η επιστολή καταλήγει καθησυχάζοντας τους fans ότι το reboot του Marathon παραμένει σε διαδικασία ανάπτυξης και περισσότεροι από 800 προγραμματιστές εξακολουθούν να εργάζονται σε αυτό και στο franchise Destiny. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*