Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard ίσως επιχειρεί ξανά να δημιουργήσει ένα shooter στον κόσμο του StarCraft

*
Στο βιβλίο του με τίτλο «Play Nice: The Rise, Fall and Future of Blizzard Entertainment», που θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου, ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Schreier υποστηρίζει ότι η εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο shooter στον κόσμο του StarCraft. Ο Schreier μίλησε για την πληροφορία αυτή στο τελευταίο επεισόδιο του Podcast Unlocked, όπου ο αρθρογράφος του IGN, Ryan McCaffrey τον ρώτησε σχετικά.

Ο McCaffrey σημείωσε ότι ένα κομμάτι κοντά στο τέλος του βιβλίου αναφέρει ότι μια ομάδα της Blizzard εργάζεται στο παιχνίδι υπό τον Dan Hay, τον πρώην επικεφαλής της σειράς Far Cry της Ubisoft.


Το απόσπασμα, το οποίο αναφέρεται σε δύο προηγούμενα StarCraft shooters, λέει: «Οι περισσότεροι προγραμματιστές απολύθηκαν, ενώ μερικοί θα παρέμεναν με τον Hay για να ξεκινήσουν άλλα πράγματα, όπως ένα νέο StarCraft shooter. Ίσως μετά το StarCraft Ghost και το Ares, η τρίτη η τρίτη προσπάθεια ίσως ήταν γοητευτική».

Αφού διάβασε το απόσπασμα στο podcast, ο McCaffrey ρώτησε τον Schreier: «Είναι κάτι που συμβαίνει εκεί αυτή τη στιγμή και ίσως, αν δεν ακυρωθεί, αν συνεχιστεί, να το ακούσουμε για αυτό κάποια στιγμή;».

Ο Schreier απάντησε: «Αν δεν ακυρωθεί. Θέλω να πω, αυτό είναι ένα δυνατό – αυτό είναι η Blizzard, τελικά, η ιστορία τους με τα StarCraft shooter δεν είναι καλή.

«Ναι, αυτό είναι ένα project που, από όσο γνωρίζω, βρίσκεται σε εξέλιξη, ή τουλάχιστον τη στιγμή που έγραψα αυτό το βιβλίο ήταν υπό ανάπτυξη. Δηλαδή [να πούμε] ναι, εργάζονται σε ένα shooter StarCraft, το StarCraft δεν είναι νεκρό».

Ο Schreier συνέχισε λέγοντας ότι δεν έγραψε το βιβλίο για να αποκαλύψει πράγματα που δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά ότι το βιβλίο έχει σκοπό να αφηγηθεί μια ιστορία και ότι επειδή μέρος του βιβλίου αναφέρει τα δύο προηγούμενα ακυρωμένα projects Ghost and Ares, η ιστορία ότι η Blizzard επιχείρησε για τρίτη φορά να δημιουργήσει ένα StarCraft shooter αξίζει να αναφερθεί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*