Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Behaviour Interactive εξαγόρασε τη Red Hook Studios, δημιουργό του Darkest Dungeon

*
Η Behaviour Interactive εξαγόρασε τη Red Hook Studios έναντι ενός ποσού που δεν έχει αποκαλυφθεί. Η Red Hook Studios βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του gothic roguelike RPG Darkest Dungeon που κυκλοφόρησε το 2016 αλλά και το sequel Darkest Dungeon 2, που είναι τη στιγμή αυτή διαθέσιμο για PC και κονσόλες.

«Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την απόκτηση της Red Hook Studios», δήλωσε η Behavior Interactive. «Το Darkest Dungeon είναι εδώ και καιρό μια σειρά που θαυμάζαμε, απολαμβάναμε (και ίσως χάσαμε λίγο ύπνο) ως fans και η ευκαιρία να καλωσορίσουμε τη Red Hook ως ένα πλήρως ανεξάρτητο στούντιο κάτω από το έμβλημα της Behavior δεν είναι τίποτα λιγότερο από συγκινητικό».


«Ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε τη Red Hook καθώς συνεχίζουν να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα: να δοκιμάσουν τη λογική σας».
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*