Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Atari ανακοίνωσε το Fatal Run 2089 για PC και κονσόλες (trailer)

Η Atari δημοσίευσε trailer για το Fatal Run 2089, ένα reimagining του κλασσικού post-apocalyptic που είχε κυκλοφορήσει στο Atari.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, το teaser μας αφήνει υποψίες πως το λανσάρισμα του τίτλου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2025 για PC, PlayStation, Xbox και Nintendo Switch. Στο trailer θα δείτε μεγάλη ποικιλία από οχήματα, όπλα, levels και bosses επηρεασμένα από το original Fatal Run που είχε κυκλοφορήσει για Atari 2600 και 7800 το 1990.


Στο Fatal Run 2089 θα προστεθούν τέσσερις νέες περιοχές και επτά διαφορετικά οχήματα, με τα οποία θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους σας μέσα από είκοσι διαφορετικά levels και να τα κάνετε upgrade.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*