Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η αρχική έκδοση του Age of Empires 3 αποσύρθηκε από τα ψηφιακά καταστήματα

*
Η αρχική έκδοση του Age of Empires 3 αφαιρέθηκε από τα ψηφιακά καταστήματα, με τους servers της να κλείνουν στις 30 Οκτωβρίου. Η ανακοίνωση στη σελίδα του παιχνιδιού αναφέρει επίσης πως όσοι έχουν το παιχνίδι θα μπορούν να παίξουν το campaign και το skirmish content, απλά θα αφαιρεθεί μόνο το multiplayer mode επειδή "η τεχνολογία που χρησιμοποιείται δεν μπορεί πλέον να υποστηριχθεί".

Όσοι θέλουν βέβαια θέλουν να παίξουν το Age of Empires 3, η Tantalus Media και η Forgotten Empires κυκλοφόρησαν το 2020 το Age of Empires 3: Definitive Edition, ένα remaster που προσφέρει ανανεωμένα γραφικά, νέο soundtrack, νέα game modes και νέους πολιτισμούς. Η έκδοση αυτή θα συνεχίσει κανονικά να βρίσκεται στα ψηφιακά καταστήματα (Steam, Windows Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*