Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Η απουσία της Nintendo και της Sony δεν είναι αρνητικό σημάδι», λένε οι διοργανωτές της Gamescom

*
Οι διοργανωτές της Gamescom υποστηρίζουν ότι η απουσία εταιρειών όπως η Nintendo και η Sony από την έκθεση δεν αποτελεί αρνητικό σημάδι, αλλά αντικατοπτρίζει την κατάσταση που βρίσκονται τα προϊόντα τους τη δεδομένη στιγμή. Έπειτα, το να βρίσκεσαι σε μια έκθεση δεν έχει νόημα αν δεν έχεις να δείξεις κάτι από τα επερχόμενα παιχνίδια σου.

«Είναι σύνηθες για τους εκδότες να επαναξιολογούν τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις όπως η Gamescom κάθε χρόνο», λέει στο GamesRadar+ ένας από τους διευθυντές της Gamescom, ο Tim Endres. "Η απουσία της Nintendo και της Sony δεν είναι αρνητικό σημάδι. Η Nintendo συμμετείχε στην πρώτη έκδοση της Gamescom Latam φέτος, δείχνοντας τη συνεχιζόμενη δέσμευσή της με την Gamescom. Επίσης, επέστρεψαν το 2023 μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, ενώ η 2K, καθώς και Η EA επέστρεψαν το 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*