Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Antstream Arcade είναι η επόμενη εταιρία που έρχεται αντιμέτωπη με απολύσεις

*
Η Antstream Arcade είναι η επόμενη εταιρία στη βιομηχανία που υποφέρει από απολύσεις. Σε ανακοίνωση που κοινοποίησε στο GamesIndustry.biz, η εταιρία αναφέρει πως οι λόγοι που γίνονται αυτές οι απολύσεις είναι η "αρκετά δύσκολη περίοδος" στη βιομηχανία καθώς και η αλλαγή της στρατηγικής της.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της εταιρίας: "Η βιομηχανία των παιχνιδιών αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη περίοδο. Λόγω της στρατηγικής μας αλλαγής, προχωρήσαμε σε λίγες απολύσεις. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση και θα βοηθήσουμε αυτούς που επηρεάστηκαν. Η Antstream Arcade παραμένει αφοσιωμένη στην απόδοση της καλύτερης εμπειρίας στους παίκτες."

Ένα από τα άτομα που απολύθηκε ήταν η PR και communications manager Diane Hutchinson, η οποία ανακοίνωσε το γεγονός αυτό στο προφίλ της στο LinkedIn.




Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των απολύσεων. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, έχουν χαθεί περίπου 13.000 δουλείες σε 150 εταιρίες το 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*