Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ανάπτυξη παιχνιδιών για την Apple “είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση”, σύμφωνα με προγραμματιστές της εταιρείας

*
Σύμφωνα με αρκετούς προγραμματιστές, η ανάπτυξη παιχνιδιών για πλατφόρμες της Apple είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση, λόγω έλλειψης υποστήριξης και στρατηγικής.

Σε μια νέα έκθεση, το MobileGamer.biz ήρθε σε επαφή με έναν αριθμό ανώνυμων προγραμματιστών που εργάζονται σε παραγωγές της Apple για το Apple Arcade και το Vision Pro VR. Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι πως η Apple αδυνατεί να κατανοήσει τη ψυχοσύνθεση των gamers, σαν καταναλωτές, ακόμη και την ίδια την βιομηχανία.


Γενικότερα φαίνεται πως υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας και τεχνικής υποστήριξης. Μερικοί εργαζόμενοι λένε πως “μπορεί να περάσουν εβδομάδες χωρίς να έχουμε νέα από την Apple, καθώς μπορεί να απαντήσουν στα mails μας μετά από τρεις εβδομάδες, αν τύχει και απαντήσουν”. Από την άλλη μεριά, τα πράγματα είναι ακόμη πιο ζόρικα στο Vision Pro, καθώς πολλοί λένε πως το τμήμα της τεχνικής υποστήριξης “είναι από τα χειρότερα από έχουμε δει”.

Παρόλα αυτά, ο διευθυντής της Apple Arcade, Alex Rofman, είπε πως “τα παιχνίδια αρχίζουν και αποτελούν σημαντικό κομμάτι για το μέλλον του Apple Arcade και πολύ σημαντικό μέρος για την στρατηγική της εταιρείας”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*