Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amazon Games θα κυκλοφορήσει ένα open world driving game από πρώην developers του Forza Horizon

*
H Amazon Games ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο driving game της Maverick Games, η οποία αποτελείται από πρώην developers του Forza Horizon. Το παιχνίδι δεν έχει αποκαλυφθεί, δεν γνωρίζουμε τον τίτλο του, θα είναι όμως ανοικτού κόσμου, με έντονο το στοιχείο της αφήγησης και ετοιμάζεται για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Η Maverick Games ιδρύθηκε το 2022 από αρκετά στελέχη της ομάδας ανάπτυξης της επιτυχημένης σειράς Forza Horizon, όπως ο επικεφαλής του studio και creative director Mike Brown, πρώην creative director του Forza Horizon franchise.


Στην ομάδα ανήκουν επίσης, ο εκτελεστικός παραγωγός Tom Butcher (Forza Horizon Series, F1 All-Stars), ο CTO Matt Craven (Forza Horizon Series, GRID, DIRT), ο content director Gareth Harwood (Forza Horizon Series, Fable reboot), ο audio director Fraser Strachan (Forza Horizon Series), ο art director Ben Penrose (Forza Horizon Series, Fable reboot) και η Visual Design Director Elly Marshall (Forza Horizon 3, Just Cause 3, DIRT).

Το σενάριο θα γράψει ο Jamie Brittian, συνδημιουργός της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς Skins. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*