Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amazon Games άνοιξε το πρώτο της studio στην Ευρώπη

*
Η Amazon ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου studio που θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη video games, με έδρα τη Ρουμανία, Η Amazon Games Bucharest θα είναι το πρώτο studio της εταιρειας στην Ευρώπη και προστίθεται στις υπόλοιπες ομάδες της Amazon Games σε Orange County, Montreal, San Diego και Seattle. Επικεφαλής του studio θα είναι ο Cristian Pana, πρώην managing director της Ubisoft Bucharest. Ο Pana έχει εμπειρία 20 και πλέον ετών στο χώρο, με το βιογραφικό του νε περιλαμβάνει παιχνίδια όπως το Far Cry, το The Division και το Avatar: Frontiers of Pandora.

"Είμαι ενθουσιασμένος που εντάχθηκα στην Amazon Games σε μια στιγμή που η ομάδα χτίζει ενεργά έναν συναρπαστικό οδικό χάρτη", είπε ο Pana.


"Έχω δημιουργήσει και καθοδηγήσει εξαιρετικές ομάδες στο παρελθόν και ξέρω ότι αυτή η περιοχή της Ευρώπης είναι ένα hot spot για μερικά από τα καλύτερα ταλέντα στο gaming". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*