Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η αλλαγή ηγεσίας ίσως οδήγησε στο κλείσιμο της Tango Gameworks

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το λουκέτο στην Tango Gameworks. Μιλώντας στο Strictly Business podcast του Variety, ο Booty ναι μεν δεν κατονόμασε κάποιον, όμως άφησε να εννοηθεί πως ένας από τους λόγους για το κλείσιμο του studio ήταν η αλλαγές στην ηγεσία και το προσωπικό του.

"Δεν θα υπεισέλθω στις πραγματικά ευαίσθητες λεπτομέρειες σχετικά με το τι οδήγησε στην απόφαση, κυρίως από σεβασμό για τους ανθρώπους της", είπε ο Booty, «απλώς επειδή χρειάστηκε πολλή δουλειά για την κυκλοφορία του Hi-Fi Rush , το οποίο ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι και πήγε καλά".


"Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι για εμάς είναι τόσο μια κατάσταση που στρέφεται προς το μέλλον όσο και η αναδρομή σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι".

"Υπάρχουν πολλά πράγματα που οδηγούν στην επιτυχία για ένα παιχνίδι – τι ηγεσία έχετε, ποια δημιουργική ηγεσία έχετε, είναι η ομάδα η ίδια ομάδα που λανσάρισε κάτι επιτυχημένο στο παρελθόν;".

"Πρέπει να δούμε όλα αυτά τα πράγματα μαζί και να αναρωτηθούμε, είμαστε προετοιμασμένοι για την επιτυχία στο μέλλον; Και ενώ μπορεί να υπήρξαν παράγοντες ή καταστάσεις που προηγουμένως οδήγησαν στην επιτυχία, μπορεί να μην είναι όλοι στη θέση τους καθώς κοιτάς τι κάνεις στο μέλλον".

Λογικά, ο Booty υπονοεί τον ιδρυτή της Tango Gameworks, Shinji Mikami, που αποχώρησε από το studio το 2023 για να δημιουργήσει νέα εταιρεία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*