Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Activision διαχωρίζει τις ετήσιες κυκλοφορίες του Call of Duty από το Warzone

*
Από εδώ και στο εξής, όταν κατεβάζετε ένα παιχνίδι Call of Duty δεν θα χρειάζεται να κατεβάσετε ταυτόχρονα το Warzone. Η Activision ανακοίνωσε ότι πλέον θα τα διαχειρίζεται ξεχωριστά.

“Για να δώσουμε στους παίκτες μεγαλύτερο έλεγχο όσον αφορά το τι κατεβάζουν, διαχωρίζουμε το Call of Duty: Warzone από τους άλλους τίτλους. Όταν αγοράζετε την ετήσια κυκλοφορία, η προεπιλογή θα είναι να κατεβάζετε μόνο τα συγκεκριμένα αρχεία”.


Αυτό σημαίνει πως αν επιθυμείτε να κατεβάσετε το Warzone, θα απαιτηθούν μερικά παραπάνω κλικ. Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο θα μειωθεί ο χρόνος που απαιτείται για να ξεκινήσετε να ασχολείστε με το Call of Duty, αλλά θα χρειάζεται να δεσμεύετε ένα μεγάλο κομμάτι στον σκληρό δίσκο.

Όπως συμπληρώνει η Activision, αυτό που μετράει είναι η ευελιξία και οι επιλογές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*