Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hunt: Showdown - Η Crytek ανακοίνωσε το τέλος της υποστήριξης σε PS4 και Xbox One (video)

Από το καλοκαίρι και μετά, η Crytek θα σταματήσει να υποστηρίζει το Hunt: Showdown σε κονσόλες προηγούμενης γενιάς. Την ίδια στιγμή θα προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν δωρεάν στην αντίστοιχη έκδοση για PS5, Xbox Series X ή Xbox Series S, που θα εισάγει έναν νέο χάρτη και βελιτώσεις των επιδόσεων σε PC και κονσόλες.

Ο David Fifield, γενικός διευθυντής του Hunt franchise, μίλησε για τα πλάνα της Crytek σε ένα developer update video, που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρακάτω.


Η νέα εποχή για το Hunt: Showdown θα ξεκινήσει στις 15 Αυγούστου 2024, με το update 5.11 για την Cry Engine. Σημειώνεται πως όσοι έχουν στην κατοχή τους το παιχνίδι και επιλέξουν να αναβαθμιστούν, θα διατηρήσουν την πρόοδό τους και όλα τα DLCs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*