Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hidetaka Miyazaki: “Όσο είμαι επικεφαλής της FromSoftware δεν θα υπάρξουν μαζικές απολύσεις”

*
Ο δημιουργός του Elden Ring και πρόεδρος της FromSoftware, Hidetaka Miyazaki δηλώνει πως όσο ο ίδιος είναι υπεύθυνος για το studio δεν θα υπάρξουν μαζικές απολύσεις.

"Μιλώντας για το εαυτό μου και την εταιρεία, θέλω να πω ότι αυτό δεν είναι κάτι που εύχομαι να περάσει το προσωπικό της FromSoftware ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι η μητρική μας εταιρεία, η Kadokawa το κατανοεί και έχει την ίδια άποψη”, είπε ο Miyazaki σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο PC Gamer.


O Miyazaki σύγκρινε την άποψή του με αυτή του πρώην προέδρου της Nintendo, Satoru Iwata, ο οποίος προχώρησε σε μείωση αποδοχών για να αποφευχθούν οι απολύσεις.

“Νομίζω ότι ήταν ο παλιός πρώην πρόεδρος της Nintendo, Iwata-san, που είπε ότι “οι άνθρωποι που φοβούνται να χάσουν τη δουλειά τους φοβούνται να κάνουν καλά πράγματα”. Το παραφράζω αυτό, αλλά συμμερίζομαι απόλυτα αυτήν την άποψη”, είπε ο Miyazaki.

"Νομίζω ότι είναι αλήθεια. Και νομίζω ότι οι άνθρωποι της Kadokawa, της μητρικής μας εταιρείας, καταλαβαίνουν ότι έχω αυτή την άποψη. Αν και δεν μπορούμε να το πούμε 100% - δεν μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα τι θα επιφυλάσσει το μέλλον για την From και την Kadokawa - τουλάχιστον όσο αυτή η εταιρεία είναι δική μου ευθύνη, αυτό είναι κάτι που δεν θα άφηνα να συμβεί, οπότε ελπίζω οι παίκτες μας και οι οπαδοί μας να πάρουν διαβεβαίωση από αυτό”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*