Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hideki Kamiya: «Capcom, ας φτιάξουμε νέα Okami και Viewtiful Joe μαζί» (video)

Μπορεί το Okami να πλησιάζει τα 20ά γενέθλιά του και το Viewtiful Joe να «έσβησε» 20 κεράκια πέρυσι, όμως ο Hideki Kamiya δεν ξεχνάει τις δύο σειρές. Η Clover Studio έπαψε να υπάρχει μετά την εμπορική αποτυχία του Okami και ο Kamiya, που διετέλεσε director για τις δύο παραπάνω σειρές, προχώρησε σε τίτλους όπως τα Bayonetta υπό τη σκέπη της PlatinumGames.
Ωστόσο, νιώθει πως κάτι έχει αφήσει στη μέση, φέρνοντας για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο τα Okami και Viewtiful Joe. Σε νέο βίντεο του καναλιού UNSEEN στο YouTube, ο Kamiya κάνει αναδρομή στο παρελθόν με την Ikumi Nakamura και αναφέρει πως «οι δημιουργοί έχουν το καθήκον να δημιουργούν sequels που το κοινό επιθυμεί να δει. Μπορεί να ακούγομαι υπερόπτης, κι έχει περάσει καιρός από όταν εργαζόμουν στο Okami, όμως νιώθω πως δεν έχω εκπληρώσει το καθήκον μου».

Συνεχίζει λέγοντας «οπότε Capcom, σε παρακαλώ, ας το κάνουμε παρέα. Το ίδιο για το Viewtiful Joe 3, θα ήμουν παραπάνω από χαρούμενος».


Σε άλλο σημείο του βίντεο, αναφέρει πως η ιστορία του Okami είναι πρακτικά μισή, καθώς άλλα τόσα μένουν να ειπωθούν κι από την άλλη, το Viewtiful Joe 2 δεν ήταν το οριστικό τέλος της σειράς.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην πρόσφατη έρευνα της Capcom, μέσω της οποίας ρώτησε τους παίκτες ποιες κλασικές σειρές της θα ήθελαν να αναβιώσουν. Το Okami βρέθηκε στην 7η θέση ενώ το Viewtiful Joe δεν βρέθηκε στην δεκάδα, όπου υπήρχαν κλασικές σειρές όπως τα Dino Crisis, Mega Man και Onimusha. Σε παρόμοιες έρευνες του πρόσφατου παρελθόντος, και ειδικά στο ιαπωνικό κοινό, το Okami σταθερά βρισκόταν μεταξύ 1ης και 3ης θέσης στα περισσότερα αποτελέσματα.

Ο Hideki Kamiya αποχώρησε πρόσφατα από την PlatinumGames και δεν είναι γνωστό αν εργάζεται σε κάτι, ενώ η Ikumi Nakamura ηγείται του στούντιο UNSEEN, με το επερχόμενο Kemuri να αποτελεί το πρώτο τους παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*