Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HELL is US: ‘Extended Gameplay’ walkthrough με τον creative director Jonathan Jacques-Belletete

Η Nacon και η Rogue Factor κυκλοφόρησαν ένα 15λεπτο ‘Extended Gameplay’ video για το third-person action adventure HELL is US με σχολιασμό από τον creative director, Jonathan Jacques-Belletete.

Το HELL is US είναι ένα third-person action adventure game που συνδυάζει την έντονη μάχη κατά μέτωπο με τη συγκίνηση της εξερεύνησης. Εξερευνήστε έναν ημι-ανοιχτό κόσμο για να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και αντιμετωπίστε μυστηριώδη πλάσματα σε όλο το ταξίδι σας.


Βασικά χαρακτηριστικά:

Ένας εχθρικός κόσμος - Εκτός από τον εμφύλιο πόλεμο που διχάζει τη χώρα, η περιοχή υποφέρει από μια μυστηριώδη κατάρα, η οποία έχει προκαλέσει την εμφάνιση υπερφυσικών πλασμάτων που κανένα σύγχρονο όπλο δεν μπορεί να νικήσει. Το drone και το σπαθί σας από μια άλλη εποχή είναι οι πιστοί σας σύμμαχοι καθώς περνάτε μέσα από εδάφη γεμάτα από τρομακτικές χίμαιρες, καθώς προσπαθείτε να διαλευκάνετε το μυστήριο της εμφάνισής τους.

Μοναδικό σύστημα εξερεύνησης - Δεν υπάρχει χάρτης, πυξίδα, δείκτες αναζήτησης: το να ακολουθείτε το ένστικτό σας είναι μέρος της περιπέτειας. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία που χρησιμοποιεί πρωτοποριακή εξιστόρηση και level design για να σας αφήσει να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις και να ακολουθήσετε το ένστικτό σας καθώς εξερευνείτε. Οι ανακαλύψεις σας είναι δικές σας και μόνο.

Μάχη ενάντια σε πρωτόγονα πλάσματα - Σπαθιά, δόρατα και τσεκούρια. Είναι διαθέσιμη μια ευρεία γκάμα όπλων που έχουν φτιαχτεί ειδικά για την καταπολέμηση αυτών των υπερφυσικών πλασμάτων. Θα πρέπει να μάθετε πώς να πολεμάτε αυτά τα τέρατα και να χρησιμοποιείτε το drone σας με σύνεση για να παραμείνετε ζωντανοί.

«Το κεντρικό θέμα του HELL is US βασίζεται στον φαύλο κύκλο της ανθρώπινης βίας, ο οποίος τροφοδοτείται από τα ανθρώπινα συναισθήματα και πάθη» - Jonathan Jacques-Belletete, Δημιουργικός Διευθυντής

Το HELL is US αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Playstation 5, Xbox Series, και PC μέσω Steam το 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*