Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ubisoft δουλεύει σε ένα Rayman Remake, με τον Michel Ancel ως σύμβουλο!

*
Οι φίλοι του Rayman μπορεί να χαίρονται, μιας και η Ubisoft επιβεβαίωσε πως εργάζεται σε ένα Rayman Remake και μάλιστα ενίσχυσε πρόσφατα την ομάδα που θα το φτιάξει. Όπως φαίνεται, μετά την διάλυση της ομάδας που δούλεψε στο Prince of Persia: The Lost Crown, η γαλλική εταιρεία προσπαθεί να αξιοποιήσει το εργατικό δυναμικό σε άλλα projects και ένα από αυτά είναι το Rayman Remake.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται με την κωδική ονομασία “Project Steambot” και η επικεφαλής ομάδα ανάπτυξης είναι η Ubisoft Milan. Ο Michel Ancel, δημιουργός του Rayman και άλλων σειρών της Ubisoft, συμμετέχει ως σύμβουλος, κάτι που βέβαια φέρνει ξανά στο νου τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκε από την εταιρεία πριν από μερικά χρόνια.


Μένει να δούμε πότε θα έχουμε νεότερα για το θέμα. Η Ubisoft πάντως επιβεβαιώνει προς το παρόν την ανάπτυξη του project από τις Ubisoft Montpellier και Ubisoft Milan και περιμένουμε εξελίξεις από μήνα σε μήνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*