Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Take-Two δεν θέλει να προσθέτει day one τους ΑΑA τίτλους της σε συνδρομητικές υπηρεσίες

*
Ο διευθύνων σύμβουλος της Take-Two, Strauss Zelnick είπε πως η εταιρεία δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει triple-A games σε συνδρομητικές υπηρεσίες, κατά την ημέρα του λανσαρίσματος τους εκάστοτε τίτλου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή, ο ίδιος είπε πως η απόφαση που αφορά την προσθήκη του Call of Duty: Black Ops 6 στο Game Pass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού, θα δώσει μεγάλη ώθηση στη συνδρομητική υπηρεσία. Κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση να επηρεάσει την πολιτική της Take-Two, τουλάχιστον προς το παρόν.


Ο Zelnick είπε πως “η προσθήκη ενός AAA τίτλου με υψηλή τιμή σε συνδρομητική υπηρεσία, το μόνο που καταφέρνει είναι να ωθήσει κάποιους παίκτες να αποκτήσουν την συνδρομή, για ορισμένο χρονικό διάστημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*