Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sunsoft φέρνει στις δυτικές χώρες τρία κλασσικά παιχνίδια του Famicom (video)

Τον επόμενο μήνα αναμένεται στις δυτικές χώρες μια νέα συλλογή με retro games του Famicom, τα οποία ως τώρα ήταν διαθέσιμα μόνο στην Ιαπωνία. Η συλλογή έχει τίτλο Back! Retro Game Selection και τα τρία 8-bit παιχνίδια έρχονται με αγγλική μετάφραση. Πρόκειται για το Firework Thrower Kantaro’s 53 Stations of the Tokaido, το The Wing of Madoola και το Ripple Island. Το κάθε ένα από αυτά έρχεται με λειτουργίες που όπως συνηθίζουμε να λέμε βελτιώνουν την καθημερινότητα των παικτών, όπως η δυνατότητα αποθήκευσης και ανάκτησης της προόδου, rewind, ένα φίλτρο CRT, πολλαπλές επιλογές για αναλογία οθόνης και μια μεγάλη γκάμα από περιθώρια. Στις προσθήκες περιλαμβάνεται το Gallery Mode, με concept art και διαφημιστικό υλικό.

Η συλλογή θα γίνει διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και Nintendo Switch, με τιμή €9,99.


Στις 4 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η φυσική έκδοση για το PS5 με τιμή €34,99, αλλά και η Deluxe Edition που θα κοστίζει €39,99 και θα έχει εξώφυλλο διπλής όψης, μια αφίσα και ένα ακρυλικό stand με το λογότυπο της Sunsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*