Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sharkmob London απολύει υπαλλήλους της και ακυρώνει ένα project της

*
Η Sharkmob London απολύει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό υπαλλήλων της ενώ παράλληλα ακυρώνει ένα από τα παιχνίδια της. Σε μια ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο GamesIndustry.biz, το studio αναφέρει πως προσπαθεί να αποφασίσει σε πόσες απολύσεις θα προχωρήσει.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας ανάπτυξης: "Όπως γνωρίζετε, η βιομηχανία μας αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες και αυτό σημαίνει πως πρέπει να εστιάσουμε στις σωστές ευκαιρίες ως επιχείρηση. Η ομάδα μας στο Λονδίνο δούλευε σε ένα παιχνίδι εδώ και καιρό και με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε πως το project ακυρώθηκε. Η απόφαση το να ακυρώσουμε το παιχνίδι δυστυχώς σημαίνει πως θα γίνει και μείωση των ανθρώπων που μπορούμε να υποστηρίξουμε σε αυτό το studio. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος και σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όπως μπορούμε όσους θα επηρεαστούν από τις απολύσεις".

Άγνωστο παραμένει το πότε θα πραγματοποιηθούν αυτές οι απολύσεις. Η Sharkmob έχει δύο studios, ένα στο Λονδίνο και ένα στο Μάλμε. Το δεύτερο δουλεύει σε ένα tactical extraction shooter με όνομα Exoborne. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*