Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sega “σηκώνει την άγκυρα” για το Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (trailer)

Η Sega και η Ryu Ga Gotoku Studio ανακοίνωσαν το Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια ενός livestream, ο τίτλος θα είναι γίνει διαθέσιμος για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (μέσω Steam) στις 28 Φεβρουαρίου του 2025.


Η πλοκή της ιστορίας αποτελεί την συνέχεια του Like A Dragon: Infinite Wealth και το είδος θα διαφοροποιείται από τα πρόσφατα spin-offs μιας και έχουμε να κάνουμε με “καθαρόαιμο” action adventure. O πρωταγωνιστής είναι ο Goro Majima που έχει ναυαγήσει σε ένα μυστηριώδες νησί, δεν θυμάται ούτε το όνομά του και προσπαθεί να ανακτήσει τη μνήμη του με τη συντροφιά του Noah.

Θα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας crew, να αναβαθμίσετε το πλοίο σας ώστε να νικήσετε τους αντιπάλους σας και να ταξιδέψετε στα ανοιχτά του πελάγους, στο Rich island και τα Madlantis. Το σύστημα μάχης είναι πολύ ενδιαφέρον, με γρήγορες κινήσεις τις οποίες μπορείτε να εναλλάσσετε μεταξύ δύο στυλ, το Mad Dog και το Sea Dog.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*