Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo καλεί παίκτες σε δοκιμές για ένα μυστηριώδες νέο χαρακτηριστικό του Nintendo Switch Online

*
Η Nintendo φαίνεται πως τρολάρει το σύμπαν, αφού την ώρα που περιμένουμε ανακοινώσεις για το Nintendo Switch 2, εκείνη παρουσιάζει ένα ρολόι και καλεί κόσμο για ένα μυστηριώδες νέο χαρακτηριστικό του Nintendo Switch Online. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα κάνει δοκιμές για ένα νέο μέρος του Nintendo Switch Online αργότερα μέσα στο μήνα. Το τεστ που θα γίνει έχει τίτλο ‘Nintendo Switch Online: Playtest Program’ και θα λάβει χώρα ανάμεσα στις 24 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αρκεί να έχουν ενεργή συνδρομή Nintendo Switch Online + Expansion Pack και να συμπληρώσουν τη φόρμα που θα βρουν εδώ https://playtest-p.nintendo.com/en-us από σήμερα. Η Nintendo ψάχνει έως και 10.000 συμμετέχοντες, οι οποίοι όμως θα πρέπει να μένουν σε Ιαπωνία, Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία ή Ισπανία και να κατεβάσουν (όταν τους ζητηθεί) ένα συγκεκριμένο software.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*