Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Marvelous Games ανακοίνωσε το survival action game DEADCRAFT (trailer)

Οι Marvelous, XSEED Games, Marvelous Europe και η ομάδα ανάπτυξης First Studio ανακοίνωσαν το DEADCRAFT, ένα survival action game όπου οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν σε ένα κόσμο γεμάτο zombies. Το παιχνίδι θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 19 Μαΐου 2022. Το demo είναι διαθέσιμο για όλες τις παραπάνω πλατφόρμες.

Το DEADCRAFT θα έχει standard edition στα €24,99 και Digital Deluxe Edition στα €39,99. Η δεύτερη θα περιλαμβάνει δύο DLC. Ακόμη, στο Nintendo eShop τρέχει ένα special pre-order discount, με την standard edition να έχει δεχθεί έκπτωση 10% και η Digital Edition 15%. Η ίδια προσφορά θα γίνει διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες όταν το παιχνίδι λανσαριστεί, από τις 19 Μαΐου έως και τις 29 Μαΐου.

Παρακολουθήστε παρακάτω το trailer που ακολούθησε την ανακοίνωση του DEADCRAFT:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*