Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H IO Interactive συνεργάζεται με τη Build A Rocket Boy για το MindsEye, του πρώην παραγωγού του GTA

*
H δημιουργός του Hitman, ΙΟ Interactive θα κυκλοφορήσει το MindsEye, το επερχόμενο παιχνίδι της Build A Rocket Boy. H εταιρία πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία του third-party publishing division με όνομα IOI Partners και η πρώτη της συνεργασία είναι με τη Build A Rocket Boy, υπεύθυνος της οποίας είναι ο πρώην παραγωγός της σειράς Grand Theft Auto, Leslie Benzies.

Όσον αφορά το παιχνίδι, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το MindsEye είναι ένα immersive εμπειρία γεμάτη με καθηλωτικό narrative, πλούσιο περιβάλλον, πρωτοποριακό combat και τεχνολογίες. Τον Ιανουάριο του 2024, η Build A Rocket Boy εξασφάλισε 110 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις, τα οποία θα βοηθήσουν στο λανσάρισμα των τριών πρώτων προϊόντων της: To immersive gaming και entertainment open world platform Everywhere, το AAA MindsEye και τα UGC design tools με όνομα Arcadia. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*