Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Housemarque αναζητά senior game designer για το επόμενο ΑΑΑ action game της

*
Η Housemarque, η ομάδα του PlayStation πίσω από το Returnal, αναζητά senior game designer για το επόμενο AAA action game της. To φινλανδικό στούντιο έγινε μέλος των PlayStation Studios το 2021, μετά την κυκλοφορία του Returnal, το οποίο κυκλοφόρησε πέρσι και για το PC. Πλέον, αναζητά το επόμενο project της και αναφέρει στη σχετική αγγελία πως θέλει κάποιον να αναλάβει επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού.

Η αγγελία δεν αναφέρει κάτι σχετικά με το παιχνίδι, πέραν των μαχών με εχθρούς και bosses: «αν θέλετε να μπείτε στο επόμενο ταξίδι μας, αναζητούμε έναν Senior Game Designer για να εστιάσει στο σχεδιασμό των εχθρών και των bosses για το επόμενο μεγάλο game μας». Στην αγγελία αναφέρει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πάθος για τα action games και το σχεδιασμό bosses και γνώση της Unreal Engine.


Από το 2022, έχει γίνει γνωστό ότι η Housemarque εργάζεται σε ένα νέο IP για το PlayStation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*