Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Hi-Rez Studios του Smite 2 ανακοίνωσε απολύσεις εργαζομένων

Η Hi-Rez Studios, η ομάδα πίσω από τα Smite 2 και Paladins, ανακοίνωσε πως προχωράει σε απολύσεις εργαζομένων της. Ο ακριβής αριθμός τους δεν έγινε γνωστός και στόχος αυτής της κίνησης είναι να μπορέσει να «διασφαλίσει την μακροπρόθεσμη επιτυχία» της. Ο CEO της ομάδας, Stewart Chisam, ανακοίνωσε τις απολύσεις μέσα από ένα μακροσκελές post στα social media, αναφέροντας πως οι απολύσεις θα αφορούν κυρίως όσους εργάζονται στον τομέα του marketing και σε αυτόν του publishing, ενώ θα επηρεάσει και όσους βρίσκονται στα τμήματα Evil Mojo, G&A και Titan Forge.

Ο ίδιος σημείωσε πως η εξέλιξη αυτή είναι προσωπική του αποτυχία στην ηγεσία της εταιρείας, καθώς κάθε ένας από αυτούς που θα απολυθούν έχει δώσει αρκετή από την ψυχή του στα projects του studio.




Στο άμεσο μέλλον, η Hi-Rez θα εστιάσει κυρίως στο κομμάτι του development για το Smite 2, με νέα modes, θεούς και βελτιώσεις, αλλά και κομμάτια του monetization. Η εξέλιξη αυτή φέρνει ακόμη περισσότερες απολύσεις που μόνο μέσα στο 2024 έχουν ξεπεράσει τις 12.000!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*