Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Google δηλώνει παρούσα στη βιομηχανία των video games

*
Η Google δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό των publishers ως συνεργάτης για live-service video games, προσφέροντας τεχνολογία cloud gaming. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Axios, η εταιρεία προωθεί τις λύσεις που προσφέρει στον τομέα του cloud ως απόδειξη ότι συνεχίζει να επενδύει στη βιομηχανία του gaming, παρά το γεγονός ότι τον Ιανουάριο σταμάτησε τη λειτουργία του Stadia.

"Ήταν εκείνη τη στιγμή που βασικά έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις για το Stadia όταν συνειδητοποιήσαμε ότι, στο Google Cloud, είμαστε καλύτεροι στο να βοηθάμε άλλους ανθρώπους να φτιάξουν κάτι, όχι απαραίτητα να το φτιάξουμε μόνοι μας", δήλωσε ο Jack Buser, διευθυντής του Google Cloud. των λύσεων της βιομηχανίας παιχνιδιών, είπε ο , στο Axios.


Αυτό περιλαμβάνει την προσφορά αυτού που ο Axios αποκαλεί "πακέτο Google Cloud τριών μερών", το οποίο περιλαμβάνει servers, διαχείριση δεδομένων αποθήκευσης στο cloud και αναλύσεις για αναπαραγωγή παιχνιδιών με δυνατότητα αναζήτησης, τα οποία η Google πιστεύει ότι θα βοηθήσουν τα live service games να διαχειριστούν τη συνεχώς αυξανόμενη δημοφιλία τους. Το πελατολόγιο περιλαμβάνει τις Ubisoft, Unity και Niantic.

"Η Google είναι απολύτως αφοσιωμένη στα video game που αποτελούν ένα μεγάλο μέρος του μηνύματός μας", πρόσθεσε ο Buser. "Όταν πήραμε την απόφαση με το Stadia, ήμασταν σαν σε φάση, Κοιτάξτε, είμαστε αφοσιωμένοι στα video games ως βιομηχανία."

Είναι ενδιαφέρον, ωστόσο, ότι αυτό το πακέτο δεν περιλαμβάνει cloud streaming.

"Δεν προσφέρουμε αυτήν την επιλογή, επειδή ήταν συνδεδεμένη με το Stadia. Έτσι, δυστυχώς, όταν αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε με το Stadia, αυτό δεν μπορούσε πλέον να προσφερθεί", συμπλήρωσε ο Buser.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*