Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Epic Games υποστηρίζει ότι η Apple σκαρφίζεται διάφορες δικαιολογίες για να καθυστερήσει το λανσάρισμα του Epic Games Store

*
Μέσω μιας ανάρτησης στο Χ, το Epic Games Newsroom υποστηρίζει ότι η Apple καθυστερεί το λανσάρισμα του Epic Games Store στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνοντας ως δικαιολογία το πλήκτρο “Install” της πρώτης. Όπως αναφέρεται, η Apple θεωρεί ότι ο σχεδιασμός και η θέση του πλήκτρου “Install” της Epic μοιάζουν με το αντίστοιχο δικό της πλήκτρο “Get”. Ακόμα, η Apple υποστηρίζει ότι η ένδειξη “In-app purchases” της Epic Games είναι παρόμοια με τη δική της.

Από πλευράς της, η Epic Games έχει ενημερώσει για το θέμα αυτό την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Επιπλέον, επαναλαμβάνει ότι αν εξαλειφθούν τέτοιου είδους δικαιολογίες, συνεχίζει να στοχεύει στο να κάνει διαθέσιμο το ηλεκτρονικό της κατάστημα μέσα στο επόμενο δίμηνο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*