Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Epic Games φέρνει τα crossplay developer tools της στις κονσόλες

*
Η Epic Games ανακοίνωσε πως θα φέρει τα crossplay tools του Epic Games Services στις κονσόλες PlayStation, Xbox και Nintendo Switch. Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες ανάπτυξης θα μπορούν να υποστηρίξουν πιο εύκολα το crossplay multiplayer στα παιχνίδια τους.

Η εταιρία παρουσίασε τα εργαλεία αυτά το 2022 αλλά εκείνη τη στιγμή επέτρεπαν μόνο crossplay μεταξύ Epic Games Store και Steam. Η Epic Games ήταν πάντα υπέρ του crossplay, ειδικότερα μετά την επιτυχία του Fortnite σε όλες τις πλατφόρμες. Υπάρχουν πάνω από 750 εκατομμύρια λογαριασμοί Epic Games, κάτι που σημαίνει πως ένας πολύ μεγάλος αριθμός ατόμων θα μπορεί πλέον να παίξει crossplay σε ένα παιχνίδι που χρησιμοποιεί τα Epic Online Services.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*