Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H EngineOwning πληρώνει βαρύ αντίτιμο για τα cheats του Call of Duty

*
Όσοι ασχολούνται με cheats του Call of Duty πολύ πιθανό να έχουν ακούσει για την EngineOwning. Πρόκειται για μια εταιρεία που αναπτύσσει cheats για παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς, όπως το Call of Duty Warzone και το Modern Warfare 3. Η Activision κατέθεσε αγωγή εναντίον της και δικαστήριο τη δικαίωσε, αποδεχόμενο ότι έχει χάσει χρήματα λόγω των cheats. Τώρα, η EngineOwning υποχρεώνεται να πληρώσει στην Activision το ποσό των $14,5 εκατομμυρίων ως αποζημίωση, συν $292.000 που αντιστοιχούν στα δικαστικά έξοδα.

Επίσης, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο έλεγχος της ιστοσελίδας της EngineOwning θα πρέπει να μεταφερθεί στην Activision. Προφανώς δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Activision θέλει να "εξαφανίσει" το domain της EngineOwning. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*