Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H EA μίλησε για το τι έρχεται στο EA Sports WRC το επόμενο διάστημα

*
Η EA αποκάλυψε τι θα πρέπει να περιμένουν οι gamers το επόμενο διάστημα από το EA Sports WRC. Ο τίτλος της Codemasters θα υποδεχτεί μια νέα σεζόν τον Οκτώβριο του 2024 που θα φέρει έξτρα περιεχόμενο. Σε αυτό θα βρίσκονται νέες τοποθεσίες, νέες πίστες, νέα οχήματα υψηλών επιδόσεων και αρκετά ακόμη. Όσοι αγοράσουν το season expansion για το EA Sports WRC 2024 θα μπορούν να αποκτήσουν ακόμη δύο έξτρα πακέτα DLC μετά το λανσάρισμά του.

Μαζί με το season expansion, όσοι αγοράσουν την EA Sports WRC 2024 Season Edition θα αποκτήσουν τον τίτλο και τα τρία επερχόμενα DLCs σε συγκεκριμένη τιμή. Το χειμώνα θα έχουμε περισσότερα για το επόμενο expansion, το οποίο και αναμένεται το φθινόπωρο του 2025. Ακόμη, επιβεβαιώθηκε το Season 6 Rally Pass, το οποίο και ξεκινάει στις 30 Ιουλίου και θα προσφέρεται χωρίς κάποια χρέωση.


Σε ό,τι αφορά τα eSports WRC, τέλος, σύντομα θα έχουμε νεότερα από τους δημιουργούς του τίτλου. Οι παίκτες θα διαγωνίζονται από το χώρο τους μέσω του RaceNet και στη συνέχεια οι καλύτεροι θα συμμετέχουν σε ένα in-person event. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*