Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H CPU του PS5 Pro ίσως δεν είναι αρκετή για 40 fps σε ορισμένα παιχνίδια (video)

Κατά πάσα πιθανότητα, η CPU του PlayStation 5 Pro δεν θα βελτιώσει τις επιδόσεις σε τίτλους που απαιτούν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ και ίσως δεν είναι αρκετή για τα 40 fps, αριθμός που είναι κάτι εκτός πραγματικότητας σε κάποια παιχνιδια στο βασικό μοντέλο.

Σε ένα πρόσφατο video, οι παρουσιστές του Digital Foundry μίλησαν για την CPU της επερχόμενης κονσόλας λέγοντας ότι η αύξηση της απόδοσης κατά 10% σε σχέση με τη CPU του βασικού μοντέλου είναι απίθανο να ενισχύσει την απόδοση σε τίτλους που "επιβαρύνουν" τη CPU ή να επιτρέψει οι προγραμματιστές να υλοποιήσουν 40 fps modes σε τέτοια παιχνίδια, καθώς θα χρειάζονταν πολύ περισσότερη CPU για να ενισχύσουν την απόδοση κατά 33%.


Είναι πιο πιθανό να δούμε 40 fps modes σε παιχνίδια που τη στιγμή αυτή τρέχουν σε περισσότερα από 30 fps στο βασικό μοντέλο, αν και είναι πολύ απίθανο ένας προγραμματιστής να αποφασίσει να προσφέρει τα 40 fps για να πετύχει καλύτερα οπτική ποιότητα με τη δύναμη της νέας κονσόλας. Ωστόσο, τα 40 fps modes θα εξακολουθούν να επωφελούνται από την άποψη της σταθερότητας λόγω της καλύτερης CPU, αλλά το Digital Foundry δεν αναμένει ότι αυτά τα modes θα είναι ευρέως διαθέσιμα στην κονσόλα, δεδομένου ότι το πλήθος που παίζει παιχνίδια σε αυτά είναι εξαιρετικά περιορισμένο.

Το PS5 Pro δεν έχει ανανακοινωθεί επίσημα, όμως το γεγονός ότι η Sony "κατέβασε" videos από Insiders σχετικά με το σύστημα, έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα πως δεν θα αργήσουν οι αποκαλύψεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*