Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H CDPR δεν θα χρησιμοποιήσει generative AI στην ανάπτυξη του The Witcher 4

*
Το generative AI γίνεται σταδιακά ένα αναπόσπαστο κομμάτι της βιομηχανίας των video games. Ενώ κάποιοι το επαινούν, άλλοι δεν το έχουν σε εκτίμηση, καθώς θεωρούν ότι υποβαθμίζει τη δουλειά των developers. Ωστόσο, ορισμένα studio την αποφεύγουν εντελώς, όπως κάνει η CDPR με το The Witcher 4.

Η CDPR αποκάλυψε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει generative AI για το The Witcher 4 ή για οποιοδήποτε μελλοντικό της project. Ο λόγος δεν είναι ότι κάνει τα παιχνίδια να φαίνονται πρόχειρα, αλλά ότι προκαλεί κάποια ζητήματα ιδιοκτησίας.


Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της CDPR για το οικονομικό έτος 2024, ο διευθύνων σύμβουλος Michał Nowakowski ρωτήθηκε σχετικά με τη θέση του generative ΑΙ στις διαδικασίες ανάπτυξης της εταιρείας. Στο παρελθόν, το studio είχε αναφέρει ότι το generative AI μπορεί να βοηθήσει σε ορισμένους τομείς, αν και δεν μπορεί να αντικαταστήσει το ανθρώπινο δυναμικό.

«Το Gen AI, για να είμαι ειλικρινής, παρουσιάζει δυσκολίες όσον αφορά τη νομική υπόσταση της πνευματικής ιδιοκτησίας και ούτω καθεξής, αλλά έχει και πολλές άλλες πτυχές», σημείωσε ο Nowakowski.

Ωστόσο, ο Nowakowski εξήγησε ότι διερευνούν τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για τα μελλοντικά τους έργα, αλλά κανένα από αυτά δεν περιστρέφεται γύρω από τη χρήση του generative AI. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*
Loading...