Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Bloober Team εργάζεται και σε άλλα games της Konami μετά το Silent Hill 2 Remake

*
Bloober Team και Konami φαίνεται πως είχαν μια εξαιρετική συνεργασία για το Silent Hill 2 Remake και φαίνεται πως το πολωνικό studio θα συνεχίσει και σε άλλα games της ιαπωνικής εταιρείας.

Η Bloober ειδικεύεται σε παιχνίδια που ανήκουν στην κατηγορία των psychological horror και μιλώντας στην ιστοσελίδα Bankier.pl, η πρόεδρος και CFO της Bloober, Karolina Nowak, δήλωσε πως η Konami είναι ικανοποιημένη με τα μέχρι τώρα δεδομένα και πως «αναμένουμε αυτό να μην είναι το τέλος της περιπέτειάς μας με την Konami».


Οι φήμες αναφέρουν πως ήδη η Konami έχει αναθέσει κι άλλα θρυλικά παιχνίδια της από το παρελθόν στην Bloober Team, η οποία δείχνει να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο Silent Hill 2 Remake.

Μένει, βέβαια, να δούμε αν αυτή η συνεργασία θα μεταφραστεί και σε νέα projects ή νέα παιχνίδια σε ήδη υπάρχουσες σειρές. Το μέλλον θα δείξει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*