Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H BioWare αποκαλύπτει πως δουλεύει το progression στο Dragon Age: The Veilguard (video)

Η BioWare αποκάλυψε μέσω ενός blog post και ενός video τα τρία κύρια progression systems του Dragon Age: The Veilguard: Το skill progression, item progression και companion progression.

Ο πρωταγωνιστής Rook μπορεί να φτάσει έως το Level 50, με τα quests να δίνουν το περισσότερο experience, ενώ ακολουθούν το exploration και το enemy killing. Τα όπλα, armours και accessories θα μπορούν να αγοραστούν ή να βρεθούν σε όλη τη περιοχή Thedas, τα οποία μπορούν να γίνουν upgrade και enchant στο Caretaker's Workshop στο Lighthouse και ξεκλειδώνουν διάφορα effects για τον Rook και τους συμμάχους του. Τέλος, τα μέλη του Veilguard θα έχουν τα δικά τους levels και κάθε ένα από αυτά ξεκλειδώνουν skill points.

Θυμίζουμε πως το Dragon Age: The Veilguard θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC στις 31 Οκτωβρίου 2024.

Δείτε παρακάτω το deep dive video:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*