Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Activision Blizzard έδωσε μεγάλη ώθηση στα έσοδα του Xbox

*
Η Activision Blizzard έδωσε για άλλη μια φορά ώθηση στα έσοδα του Xbox, παρά τη σημαντική πτώση στις πωλήσεις κονσολών.

Για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2024, τα έσοδα του τμήματος gaming αυξήθηκαν κατά 44% από έτος σε έτος, με την Activision Blizzard να επηρεάζει σημαντικά αυτό το νούμερο, καθώς χωρίς τη δική της συνεισφορά θα υπήρχε πτώση της τάξης του 4%.


Τα έσοδα του Xbox από πωλήσεις hardware ήταν μειωμένα σε ποσοστό 42% από έτος σε έτος, όμως ο τομέας του περιεχομένου και των υπηρεσιών, που περιλαμβάνει το Xbox Game Pass, κατέγραψε αύξηση 61%. Για μια ακόμα φορά η Activision Blizzard διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο, με συνεισφορά 58 ποσοστιαίων μονάδων.

Όπως δήλωσε με αφορμή τις ανακοινώσεις ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, το τμήμα gaming της εταιρείας αριθμεί πλέον πάνω από 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες των συσκευών και των υπηρεσιών της.

“Ο κατάλογος του περιεχομένου μας δεν ήταν ποτέ πιο ισχυρός. Παρουσιάσαμε 30 νέους τίτλους κατά τη διάρκεια του Xbox showcase, με 18 από αυτούς, όπως το Call of Duty: Black Ops 6, να γίνονται διαθέσιμοι μέσω του Game Pass”.

“Οι συνδρομητές του Game Pass Ultimate μπορούν να κάνουν stream παιχνίδια απευθείας στις συσκευές τους, όπως οι κάτοχοι Amazon Fire TVs. Τέλος, προσφέρουμε νέο IP στο κοινό μας”.

“To Fallout έκανα πρεμιέρα ως τηλεοπτική σειρά στο Amazon Prime αυτό το τρίμηνο. Ήταν η δεύτερη σειρά με τη μεγαλύτερη θέαση όλων των εποχών στα χρονικά της πλατφόρμας και οι ώρες που οι συνδρομητές του Game Pass ασχολήθηκαν με το Fallout σχεδόν πενταπλασιάστηκαν”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*