Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Absurd Ventures του Dan Houser (Rockstar Games) ετοιμάζει ένα νέο open world action adventure game

*
Η Absurd Ventures, η νέα προσπάθεια του Dan Houser (συνιδρυτή της Rockstar Games), ετοιμάζει ένα νέο open world action-adventure game. Η εταιρεία που εδρεύει στη Santa Monica της California προσλαμβάνει αυτήν την περίοδο κόσμο για το νέο της αυτό project και στις αγγελίες ξεχωρίζουν 7 θέσεις, μέσα στις οποίες ψάχνει και έναν lead gameplay designer. Αναφέρεται συγκεκριμένα πως αναζητώνται στελέχη για να δημιουργήσουν χαρακτήρες, το κομμάτι του ελέγχου και της κάμερας για ένα open world action adventure game και πως αυτοί θα οδηγήσουν μια ομάδα ειδικών στο να φτιάξουν μοναδικές μάχες και δράση τρίτου προσώπου σε διάφορα game modes.

Η εταιρεία ψάχνει ακόμη art director, lead designer, senior art director, senior producer, senior technical director και technical director. Ο Dan Houser άφησε την Rockstar Games (που ίδρυσε το 1998) στις αρχές του 2020 και ανακοίνωσε πέρσι την Absurd Ventures. Το 2024 θα λανσάρει τα δύο νέα universes της, τα American Caper και A Better Paradise. Μάλιστα, στο πλευρό του δουλεύουν και δύο βετεράνοι της Rockstar, οι Lazlow Jones και Michael Unsworth.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*