Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Guerilla Collective 2024: Ανακοινώθηκε το Volgarr the Viking II (trailer)

*
H Digital Eclipse παρουσίασε στο πλαίσιο του Guerilla Collective 2024 το Volgarr the Viking II. Το sequel του αγαπημένου game είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου 2024 για PC (μέσω Steam και GOG), Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Serie X/S. To νέο trailer εγκαινίασε και τα preorders, τα οποία ξεκινούν σήμερα μέσω του επίσημου site της Digital Eclipse.

Βρισκόμαστε πάνω από μια 10ετία μετά την κυκλοφορία του πρώτου game από την Crazy Viking Studios και πωλήσεις άνω του ενός εκατομμυρίου αντιτύπων και η περιπέτεια του γνωστού βασιλιά των βαρβάρων επιστρέφει με νέα μορφή. H νορβηγική μυθολογία είναι και πάλι στο προσκήνιο, ενώ παρόμοια πιστό παραμένει και το setting των Vikings και το 2D side-scrolling στιλ του gameplay.


Στο πρώτο trailer βλέπουμε διάφορα επίπεδα και πολλές από τις κινήσεις επίθεσης που θα χρησιμοποιεί ο πρωταγωνιστής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*