Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γράφτηκε ιστορία στο NES Tetris! (video)

*
To NES Tetris βρέθηκε για καιρό στην επικαιρότητα και πλέον έχουμε τον πρώτο παίκτη που έφτασε στον τερματισμό του και στο ολικό reset! Ο τίτλος εμφανίστηκε πάλι πρόσφατα αρκετά λόγω του ότι αρκετοί έφτασαν στο σημείο που εμφάνιζε ένα κρασάρισμα και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Τον Ιανουάριο, ο 13χρονος Willis “Blue Scuti” Gibson ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο αυτό.



Ωστόσο, στην πορεία δημιουργήθηκε μια διαδικασία που επέτρεπε να προσπεραστεί αυτό το κρασάρισμα και να προχωρήσουν οι πιο ικανοί μετά το επίπεδο 29 με την τεχνική “rolling”. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής @doplayingtetris κατάφερε να πετύχει το “Tetris Rebirth”, να φτάσει δηλαδή στο τέλος του game και να το οδηγήσει στο να κάνει reset και να πάει στο πρώτο επίπεδο ξανά.

Σύμφωνα με το λογαριασμό @Summoningsalt, το πέτυχε με μια Modded έκδοση που είναι φτιαγμένη να αποτρέπει το κρασάρισμα, αν και με την παραπάνω τεχνική θα μπορούσε να επιτευχθεί και στην «μαμίσια».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*