Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωστός leaker "αποκαλύπτει" πως έρχονται Resident Evil Zero και Resident Evil Code Veronica Remakes

*
Γνωστός leaker υποστηρίζει ότι η Capcom ετοιμάζει remakes των Resident Evil Zero και Resident Evil Code Veronica. Πρόκειται για τον "Dusk Golem" που μέσω μιας νέας του ανάρτησης στο X αναφέρθηκε στις επερχόμενες κυκλοφορίες της δημοφιλούς σειράς.

"Τη στιγμή αυτή βρίσκεται σε ανάπτυξη ένα remake για το Resident Evil Zero και το Code Veronica. Σχετικά με αυτά έχω μιλήσει με πολλούς άλλους που βρίσκονται στα παρασκήνια, είναι κάτι που έμαθα πριν από περισσότερο από έναν χρόνο και σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να βγω και να το πω, αλλά να το".


Όσον αφορά το φημολογούμενο remake του πρώτου Resident Evil που λέγεται ότι θα βασίζεται στη Resident Evil Engine, ο leaker απέρριψε τους ισχυρισμού λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται τη στιγμή αυτή υπό ανάπτυξη. Το ίδιο συμβαίνει και με το Resident Evil 5.

Άπό εκεί και πέρα σημείωσε ότι το Resident Evil 9 δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα και το λανσάρισμά του έχει μεταφρεθεί για τα τέλη του 2025 με αρχές του 2026.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*