Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Get Pumped Up for Great Games on PS5 είναι ο τίτλος της νέας καμπάνιας του PlayStation (trailer)

Η Sony Interactive Entertainment Japan Asia δημοσίευσε ένα νέο διαφημιστικό για το PlayStation 5. Ο τίτλος του είναι “Get Pumped Up for Great Games on PS5 with Atarashii Gakko!” και πρωταγωνιστεί το ιαπωνικό συγκρότημα Atarashii Gakko! που αποτελείται από νεαρά κορίτσια.

Στο video ακούγεται το τραγούδι “BORN TO BE FREE!!!!”, που κυκλοφόρησε το 2023 και θα παρακολουθήσετε πλάνα από τα: Like a Dragon: Infinite Wealth, FOAMSTARS, Final Fantasy VII Rebirth και Rise of the Ronin. Ακόμα υπάρχει ένα χορευτικό εμπνευσμένο από σχήματα του PlayStation.


Η καμπάνια “Get Pumped Up for Great Games” ρίχνει επίσης τα φώτα της δημοσιότητας στα: Dragon’s Dogma II, Persona 3 Reload, Tekken 8 και Granblue Fantasy: Relink.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*