Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: “Τρόμο στο διάστημα” υπόσχεται το Directive 8020: A Dark Pictures Game (trailer)

Η Supermassive Games ανακοίνωσε τη νέα προσθήκη για την αγαπημένη σειρά The Dark Pictures Anthology, με τίτλο Directive 8020: A Dark Pictures Game που θα λανσαριστεί μέσα στο 2025 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (μέσω Steam).

Το πλήρωμα της Cassiopeia βρίσκεται μπροστά σε τεράστιο δίλημμα καθώς για να ξεφύγουν από την εξωγήινη απειλή θα χρειαστεί να διακινδυνέψουν το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας. Η ηθοποιός Lashana Lynch (Bob Marley: One Love, The Woman King) είναι η βασική πρωταγωνίστρια με την οποία θα χρειαστεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις προκειμένου να επιβιώσετε.


Στη νέα προσθήκη της σειράς Dark Picture Anthology θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή καθώς για πρώτη φορά οι εχθροί θα επιτίθενται σε πραγματικό χρόνο. Στη συνέχεια, οι ολοκαίνουργιοι μηχανισμοί stealth, το co-op πέντε παικτών σε συνδυασμό με την διαδραστικότητα του συγκεκριμένου είδους με την ενίσχυση της Unreal Engine 5 υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*